1. Галерея Тейт. Мадонна та Дитя нових часів

Цікаві факти, захопливі історії, мистецькі шедеври, чудеса природи, забуті та віднайдені предмети — усі вони розповідають багато про… віру!
Мандруючи найкращими музеями світу, спробуємо подивитися на їхні колекції не очима туриста чи науковця, а очима віруючої людини. Гарантуємо, що ви дізнаєтеся про свою віру набагато більше, якщо переступите поріг галереї! А ми допоможемо побачити те, на що зазвичай не звертають уваги.
Просто пам’ятайте, що віри не вчать в школі, її передають від одної людини до іншої. Вчинками, словами, але також образами, творами мистецтва, об’єктами культури.

Сьогодні ми представляємо першу програму циклу. Що нового про Христа та Богородицю ми можемо знайти у творах мистецтва, зібраних в галереї Тейт? Про що розповідають ці картини віруючій людині? Запрошую увійти в галерею.

Нагадуємо, що цикл передач Галерея віри ви можете дивитися щовівторка о 19.00 в прямому ефірі на Кредо або ж переглянути запис усіх випусків на нашому сайті skynia.org

Сподобалося?

Реалізація цієї програми стала можливою завдяки вашій підтримці Журналу Скинія — навіть кілька гривень важливі! Ви можете підтримати Журнал Скинія добровільною пожертвою: